Nasim Haradinaj po u përgatit ushqim bashkëIuftëtarëve në Hagë


Në objektin e parabur gimit në Hagë po qëndrojnë shtatë ish-udhëheqës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët po aku zohen për kríme luf te, vr asje dhe trajtim mizor të njerëzve.

Por, se a po qëndrojnë ata bashkë në një dhomë, ka treguar për Gazetën Express një familjare e sekretarit të OVL-UÇK-së, Nasim Haradinaj.

Ajo tha se ata nuk qëndrojnë në një dhomë, por në një kohë të caktuar e kanë të lejuar të shihen me njëri-tjetrin në një kuzhinë e cila gjendet në atë objekt. Aty ata po ashtu përgatitin ushqimet të cilat kanë mundësi t’i përgatisin edhe vetë.

Nasim Haradinaj, Hysni Gucati dhe Sali Mustafa kanë mundësi që të përgatisin ushqime tradicionale, por të gjitha me shpenzimet e tyre.

Anipse kushtet janë të mira, të gjitha këto paguhen nga vetë anëtarët e OVL-UÇK-së. Kështu ka treguar për Express familjarja e Nasim Haradinajt.

Ajo tha se Haradinaj madje u kishte përgatitur edhe fasule dhe pulë të pje kur.

Anipse këta të fundit kanë të drejtën që të shihen me njëri-tjetrin, megjithatë nuk mund të shihen me Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin, pasi këta të fundit janë në vëtízolím për shkak të COVíD-19.

Ata nuk do të takohen me njëri-tjetrin edhe 10 ditë, pasi t’i bëjnë dy javë që janë vendosur në objektin e Dhomave të Specializuara në Hagë.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…