Nata e Kadrit festohet nga myslimanët dhe të krishterët, ja përse

Gazetari i njohur Ferdinand Samarxhi ka folur për muajin e Ramazanit dhe të mirat që sjell ky rit për besimtarët mysliman.

I ftuar në studion e emisionit “Rudina”, Samarxhi theksoi gjithashtu se Nata e Kadrit është një natë e shenjtë që festohet edhe nga myslimanët, edhe nga të krishterët.

Ai shprehet se agjërimi në këtë natë është i barazvlefshëm me 84 muaj.