Nazi “shpërthen” pas talljeve që iu bënë: Do të ju kthehen në lot


Nazmi Sfishta i grupit Aurora ditë më parë tregoi se ka pasur një paraqitje hyjnore dhe se ka gradë të lartë tek ai, ka reaguar pas talljeve që kanë pasuar në rrjetet sociale, shkruan Reporteri.net.

Ai ka thënë se pas një kohe sh arjet dhe talljet do të kthehen në lot. Nazi ka kërkuar të mos paragj ykohet, ngaqë siç ka thënë ai kështu do ta dëmtoni vetëm veten tuaj.

Pritne epilogun e fundit te karvanit te Univerzofilisë se edhe ne fal Allahut po e presim me kenaqesi…”, ka shkruar ndër të tjera ai.

Postimi i plotë: