Ndërroi jetë mjeku 50-vjeçar për pak ditë do bëhej baba për herë të parë, nuk ia pa djalit dot sytë


Mjeku gjínekolog Leonard Kamberi ka ndërruar jetë në moshën 50-vjeçare i pr ekur nga C0víd-19.

C0víd-19 është treguar i pamë shirshëm duke i marrë kështu je tën mjekut 50-vjeç, i cili ishte në pritje të fëmijës së tij të parë, aq të dëshiruar.

Kamberi do të bëhej baba për herë të parë, por që C0víd-19 i pr eu ëndërren në mes duke mos u gëzuar me ardhjen e fëmijës në jetë.

“Nard Kamberi, një tjetër mjek i talentuar dhe mik i rrallë, na u largua sot të gjithëve duke lënë vetëm bashkëshorten, Erindën, që pas pak ditësh pret të bëhet nënë për herë të parë, me femijën që prisnin me dashuri pas kaq shumë kohësh. Të prehesh në paqe Nardi! Do na mungosh shumë!,” shkruan një nga miqtë e tij në rrjetet sociale.