Ndërron j’etë Arbijoni i vogël (FOTO)

Portali Ndëgjo K’uran shqip ne facebook ka publikuar një foto për lajmin e h idhur të djaloshit i cili ka ndërrua j etë.

Sipas portalit bëhet fjalë për djaloshin me emrin Arbijoni, staffi Gazeta e Kosovës n gushëllon familjen e Arbijonit.

Te Allahut jemi dhe te AI do kthehemi!

Sot n dërroji j etë Arbijoni , Allahu i Madh e mëshiroft e familjes sabrin ua shtoft