Ndërron j’etë biznesmeni i njohur Ismet Berisha (FOTO)

Kryetari i Autoritetit te Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka njoftuar se ka n dërruar j etë afaristi u njohur, Ismet Berisha.

Kështu bëri të ditur Prestreshi nëpërmjet një postimi në Facebook.

Ende nuk janë bërë të ditura sh kaqet.

Postimi i plotë i Prestreshit:

Biznismeni dhe afaristi i mirënjohur, Ismet Berisha apo “te Ismeti” paska ndrruar j ete.

Allahu e past meshiru, dhe familjes ua shtoft gajretin.