Ndërron jetë biznismeni i njohur nga Mitrovica (FOTO)

Familja Nuka dhe gjithë Mitrovica, vetëm pak kohë parë ishte trondítur nga v dekja e njërit prej personave më të respektuar në qytet, Faruk Nuka.

Por sot kjo familje mori edhe një lajm të hídhur, pasi vëllau i Farukut, Bujar Nuka ka ndërruar j etë, shkruan Jepi Zë.

Lajmin për v dekjen e tij e kanë konfirmuar familjarë të të n djerit përmes rrjeteve sociale.

Për orën e varrímit dhe vendin, familjarët do të njoftojnë gjatë ditës.