Ndërron jetë i riu nga Istogu, Labinot Aliaj – “Djal energjik që do i mungoj shoqërisë” (FOTO)


Ka ndërruar jetë, Labinot Aliaj, këshilltar komunal në komunën e Istogut.

“Ngu shëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Labin.

Djal ener gjik që do i mungoj shoqërisë!

Ende spo mund të besoj për lajmin tro ndítës. Ishalla në xheh nnet shoku”, ishte shkrimi i miqve të të ndjerit.