Ndërtimet në xhaminë e madhe në Prishtinë po vazhdojnë edhe në borë

Ndërtimet në Xhaminë Qendrore në Prishtinë po vazhdojnë.
Pavarësisht reshjeve të borës që kanë filluar të bien dhe temperaturave të ulëta, punimet nuk janë ndëprerë.

Kështu ka bërë të ditur sot Bashkësia Islame e Kosovës.

“Dy foto të shkrepura sot te Xhamia Qendërore në Prishtinë”, ka shkruar BIK.