Ndodh edhe kjo! Deputeti i LDK-së i gëzohet fitores së Bulliqit


Dë shpërim të madh nga humbja e zgjedhjeve në Podujevë nuk ka deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli. Sipas tij, mash trimi e dyft yrësia nuk kanë vend dhe kjo u pa në këto zgjedhje

“Të premten në intervistën “Pa maska” e thash qytetari na ka lexu letrat, po e din per secilin kush është. Mesazhi i Podujevës duhet të lexohet drejtë, mash trimi e dyfy tyrësia ska vend. Koha është që disa me lëshu rrugë” shkruan Avdyli në Facebook.