Ndodh edhe kjo: E dërgon gruan në pushime luksoze, ajo e tradhťon me masazherin e hotelit


Një burrë tejet i revol tuar, vlerësoi me një notë tepër të ulët në faqen e famshme “Trip Advisor”, e cila bën një përmbledhje të përshtypjeve të njerëzve për hotele të ndryshme në botë, hotelin ku qëndroi për disa ditë.

Për burrin e identifikuar vetëm me emrin e tij Michael, rezultuan një “f err” i vërtetë pushimet e kryera në “The Palms”, pasi gruaja e tij, e joshur nga masazhieri i hotelit, e tradh toi me këtë të fundit. Pasi u kthye nga plazhi, së bashku me djalin e tij Tom, Michael, vërejti diçka ndryshe tek gruaja.

Sjellja e saj e dyshimtë bëri që të dyshonte dhe më pas çastesh hezi timi gruaja zgjodhi të rrëfehej e të tregonte tradh tinë me masazherin e ri. Burri tha se fa jtore për aq sa ndodhi ishte e shoqja, por vlerësimi i dobët në faqen “Trip Advisor”, ishte për të paralajmëruar udhëtarët e tjerë, për praninë e rasteve të tilla.