Ndodh edhe kjo! Këta janë kandidatët e AAK-së që morën vetëm nga një votë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit radhitet e katërta me 7.43% apo 58.743 vota. E në komunën e Deçanit kandidati më i votuar është lideri i partisë, Ramush Haradinaj.

Ai në këtë komunë ka marrë gjithsej 6 mijë e 554 vota.

Por pati kandidatë të tjerë nga kjo parti të cilët në Deçan e kanë pasur vetëm nga 1 votë.

Në listën të cilën e ka siguruar Gazeta Infokus, shihet se Feriz Shala dhe Agron Xhemajli, janë dy kandidatët e AAK’së të cilët kanë siguruar vetëm 1 votë në këto zgjedhje.

Ndryshe, në Deçan Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka dalë partia e parë, e cila ka siguruar 7 mijë e 589 vota.