Ndodh edhe kjo, tenton të hyjë ilegalisht në Kosovë me 400 kg fasule

Një person është a rrestuar në pikën e kalimit kufitar Hani Elezit, pasi që i njëjti është ndaluar duke e drejtuar automjetin e tij në të cilin kishte ngarkesë 15 thasë me fasule në peshë totale prej 375 kg.

Nga i d yshuari, zyrtarët doganorët kanë konfískuar mallin dhe rasti është inicuar kundërvajtje doganore.

Në rrugën Bujanovc-Gjilan është ndaluar kamioni me targa vendore dhe pronar mashkull kosovar i cili transportonte dy dema dhe dy gjedhe.

Lidhur me rastin janë informuar inspektorët e AVUK dhe pas verifikimit është liruar kamioni me kafshët, ndërsa rasti p rocedohet në p rocedurë të rregullt.