Ndodh në Kosovë! Bageri i këput kabllot dhe u largua nga vendi !(PAMJE)


Një bager i madh ka kaluar para pak minutash në lagjen e njohur si “Gorimahalla” dhe ka bërë një d ëm të madh. Ai ka k ëputur të gjithë telat e rrymës si dhe shërbimeve të internetit në këtë lagje. Një dëshmítar i ka thënë gazetës së shoferi me bager u largua dhe nuk u ndal fare ani pse sh kaktoi d ëm të madh dhe rrezík për qytetarët /Pamje mePosht

Siç edhe shihet nga pamjet, rruga në këtë lagje tani është e pakalueshme dhe qytetarët po shfrytëzojnë rrugë të tjera. Banorët e kësaj zone kanë thënë se kanë njoftuar Polícinë dhe KEDS, të cilët për pak minuta pritet të arrijnë në vend të ngjarjes./jepize.com