Ndodh takimi në mes Ganes dhe Dardit në It’s My Love, ja çfarë ndodhi (VIDEO)


Ka ndodhur takimi i radhës në emisionin It’s My Love.

Takimi në mes të Dardit me Ganën është cilësuar si ‘Takimi i Shekullit’.

Ganja e merr Dardin me një Range Rover dhe e pyet nëse dëshiron ta çojë këtë të fundit te lodrat.

Më poshtë keni takimin e plotë të dy konkurrentëve të It’s My Love.