Ndodhë edhe kjo, Mërgimtari i vendos emrin e vajzës “Vetëvendosje”

Zakonisht jemi mësuar të dëgjojmë që kosovarët t’i pagëzojnë fëmijët e tyre me emra të personaliteteve të ndryshme të cilat kontribuuan shumë për vendin, por edhe emra të shumë qyteteve shqiptare, ndërsa asnjëherë nuk ka ardhur në mendje ti vendoset foshnjës emir i një partie politike,

Një qytetar ka marrë një vendim shumë të madh dhe vajzës i ka vendosur emrin e partisë politike ‘Vetëvendosje’ parti kjo që ai i beson më shumë.

Vetëvendosje Poposhi tashmë ka mbushur 6 vjeç dhe jeton në Belgjikë.