Ndodhi edhe kjo: Qytetari e vjedh semaforin në pikë të ditës në Mitrovicë (PAMJE)


Një semafor kishte mbetur prej disa javësh i thyer dhe varur në shtyllë. Një qytetari duket se i ka penguar, dhe ka vendosur ta largojë, shkruan “Reporteri.net”. Gazeta ka siguruar fotografi të momentit kur qytetari e vjedh semaforin dhe ecën lirshëm sheshit /Pamje mePosht

Sipas dëshmitarit, qytetari ka shkuar e ka marrë semaforin e thyer nga shtylle duke e përvetësuar. Ndryshe, janë të shpeshta rastet kur qytetarët thyejnë dhe vjedhin pronën publike.