Ndryshon sërish çmimi i naftës ja sa kushton një litër

Sot është mbledhur Bordi i Administrimit të Karburanteve dhe ka vendosur uljen e çmimit të naftës nga 217 lekë për litër në 211 lekë për litër.

Ulja e çmimit të nfatë ka ardhur si pasojë e uljes së saj edhe në tregjet ndërkombëtare, ku sot, një fuçi naftë kushtin 97.17 dollarë.

Nga ana tjetër, çmimi i gazit nuk ka lëvizur.

Theksojmë se këto çmime janë për sot dhe nesër, pra 15 dhe 16 mars. Bordi pritet të mblidhet sërish nesër për të bërë me dije pasqyrimin e çmimeve të shitjes.