Në fakt ajo nëna nuk duhet të shiste fruta dhe perime në rrugë!

Në fakt ajo nëna nuk duhet të shiste fruta dhe perime në rrugë.

Le ta themi të vërtetën.

Nuk duhet të ishte nëna në asfalt në 40 gradë e të shiste domate e speca. Duhet të ishte në banesën e saj. Boll ka punuar nëna. Madje nëna duhet të ishte si nënat e botës normale duke udhëtuar me ndonjë kroaçier zeripress.com.

Çfarë do nëna në asfalt?

Kujdes nga mallkimi nënave!

Tiranë-Shqipëri