Në Kuvendin e Kosovës po qarkullon informata se Kosova e ka humbur veriun (VIDEO)


Në Kuvendin e Kosovës qarkullon informata se Kosova e ka humbur veriun, një deputet i VV-së dhe i PDK-së dësh mitarë. Deputeti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbër Rexhaj ka deklaruar në emisionin Frontal të T7 se në Kuvendin e Kosovës ka dëgjuar disa deputetë duke thënë se veriu nuk i takon Kosovës mé póshté mund ta shíhní vídeón nga emisioni t7.

Rexhaj nuk ka treguar se cilës parti i takojnë këta deputetë, e në anën tjetër edhe deputetja e PDK-së, Valdete Idrizi tha se një gjë të tillë ja kanë thënë edhe asaj personalisht në Kuvend.