Në prag të iftarit shikojeni se çka i ndodhi kësaj vajze nga qentë endacak (PAMJE)

Një studente në pritje të një minibusi në kampusin e Universitetit Van Yüzüncü Yıl u s ulmua nga 7 qen.

Vajza e re u s ulmua nga qentë endacakë në këtë ngjarje, e cila u pasqyrua në kameran e sigurisë së universitetit dhe data e së cilës nuk dihet ende.

Në pamjet filmike shiheshin qentë që rrethonin vajzën e re. Vajza e re, e f rikësuar nga qentë, u mbrojt me atë që kishte. Vajza e re në përpjekje për të shmangur qenin që po i afrohej është s ulmuar edhe nga qen të tjerë.