Në rast se arrestohen Hashim Thaçi e Veseli, Ja çka pritet të ndodh në Kosovë!


Daut Haradinaj ka deklaruar se në rast të ak takuzës ndaj Thaçit e Veselit, mund të ketë pro testa masíve.

“Normal që në rast se aku zohet edhe presidenti mund të ketë reagim popullor.

Mund të ketë organízime dhe protesta deri 50 mijë qytetarë”, ka thënë Haradinaj.

Ai është kundërshtuar nga analistët, të cilët kanë thënë se nuk besojnë që kaq shumë qytetarë mund të dalin në protesta për një proces të tillë gjy qësor.

“Në fakt mund të dalin, pasi që vetëm PDK-ja i ka mbi 200 mijë votues, kështu që është e mundshme”, ka deklaruar Haradinaj.