Nejse me vjedh, nja 20 vjet ka vjedh në emër të UÇK-së!


-UÇK, UÇK, UÇK, a në anën tjetër provojnë me kap shtetin e me zhbë Republikën bashkë me Listën Serbe.

-Edhe UÇK, edhe ditë e natë me Listën Serbe nuk shkon bre. Lista serbe që ju po bëheni të varur nga ajo, UÇK-në, vazhdon ta quaj terroriste.

– Me që u fillu të mbrohet UÇK-ja, le të vazhdohet të mbrohet edhe nga Lista Serbe, dhe ata që po duan që shtetin ta bëjnë të varur nga Beogradi, përmes Listës Serbe.

Le të vazhdojmë pra me UÇK!

Eman Rrahmani