Nëna i merr jetën djalit të saj dy muajsh: Nuk e duroja dot po qante shumë, doja vetëm ta tundja


Një nënë i ka ma rrë jetën djalit të saj të vogël, pasi ai qante shumë. Leo i vogël si ka treguar nëna e pen duar, kishte qarë shumë dhe ajo nuk mund ta duronte më. Dhe më pas ai heshti përgjithmonë. Nëna e tij Jessica K. 24 vjeçe e shkundi derisa sa i vogli dha shpirt. Leo ishte vetem dy mujash e gjysmë. Në sallën e gj yqit ajo ka treguar:

Unë nuk e dija se po i bëja keq, doja vetëm ta qetësoja. Ai ishte gjithmonë i qetë, por atë të diel nuk e di pse qante aq shumë. Isha e mbingarkuar atë ditë dhe shumë e stresuar.” Më pas ajo e mori dhe si u tha më lart e tundi fort për disa sekonda, por vetëm donte ta qetësonte. Si kanë dë shmuar mjekët edhe vetëm disa sekonda tundje me for cë të madhe, mjaftojnë që një foshnje e vogël të pë sojë hemora gji celeb rale.

Ajo e çoi të voglin e saj në spital, por ai nuk mundi të mbijetonte. E reja nuk ka marrë as shkollim, as nuk punonte dhe gjy katësit kanë dyshime se ajo mund të mos e ketë dashur fëmijën e saj. Kurse për të atin e Leos së vogël, nuk dihet se kush është.