Nëna t’merrohet kur e sheh djalin e saj në lavatriçe

Një burrë ndau një foto të makinës së tij larëse që tregon fytyrën e një fëmije, i cili duket sikur është b llokuar brenda.

Ai shpjegoi se ishte një bluzë me imazhin e djalit të tij

Hyra në banjë dhe pashë në lavatriçe.

Brenda pashë fytyrën e djalit tim të vogël.

Unë pothuajse vdiqa në vendin e ngjarjes, shkruajti një burrë që besohej të ishte nga Rusia së bashku me një foto që ai postoi në faqen e ndarjes së fotove Imguru, ku poston nën profilin ARussianAndHisBike.

Ai shpjegoi se pas t ronditjes fillestare, ai shpejt u q etësua kur kuptoi se ishte thjesht një bluzë me imazhin e djalit të tij.

Megjithatë ai nuk është i vetmi që reagoi me tmerr në skenë.

Përdoruesit e Imgur i thanë atij se ai duhej të vinte një paralajmërim në foto përpara se ta postonte sepse ishte një skenë e t merrshme.

Fotoja t ronditëse zgjoi kuriozitetin tek njerëzit, kështu që postimi mblodhi mbi 100,000 shikime.

Përveç njoftimit, ARussianAndHisBike këshilloi të tjerët që, nëse kanë bluza të ngjashme me fëmijët e tyre, të vendosin një paralajmërim në lavatriçe përpara se ta fusin aty, në mënyrë që dikush të mos p ësojë një s ulm në zemër./kosovarja