NËNË E 3 VAJZAVE/ SHQIPTARJA SHËROHET NGA SËMUNDJA E KEQE: MË NDIHMOI I MADHI ZOT


Fitore Zenelaj ka përjetuar një fazë aspak të lehtë, megjithatë ajo ka arritur ta fitoi betejën me k an cer in.

Besa Kuqi: Fitore Zenelaj shembulli më i mirë i gruas për të luftuar kancerin | | Radio Vala

E, pikërisht në Ditën Botërore të K a nc erit të Gjirit, ku edhe u shënua në të gjitha anët e globit me aktivitete e fushata vetdijësuese, e reja nga Kosova ka dhënë një lajm të mrekullueshëm.

Ajo përmes një postimi të bërë në FB ka treguar se është shëruar plotësisht e këtë e ka bërë përmes një shkrimi emocionues:

Ky është postimi i Fitores:
Uroj me zemër që të gjithë të sëmurët të shërohen. Kini durim, sepse çdo gjë kalon me ndihmën e të madhit Zot. Ai na s pro von, na fo rc on dhe padyshim na shëron. Mos harroni ta vini vetveten në radhë të parë, është ilaçi kryesor i çdo sëmundjeje!

“Një sëmundje e rëndë mund të shërohet, përveç të tjerash, edhe me forcën e të qeshurit; një e qeshur e mirë, nga ato që të shkrijnë, lëviz edhe i bën të dridhen të gjitha organet trupore, njësoj si lëvizjet fizike.” – N.Kousins