Nervozohet keq Vuçiq, Ja çfarë selami i çon Bidenit për Kosovën

Presidenti serb Aleksandar Vuќiri falënderoi Presidentin e SHBA Joe Biden për përgëzimin e tij për Ditën e Shtetësisë së Serbisë, në të cilën, ndër të tjera, ai bëri thirrje pa dyshím për njohjen recíproke të Serbisë dhe Kosovës, duke thënë se ai kishte thënë një herë në Uashington atë që mendonte njohja dhe se përgjigja e tij nuk do të jetë e ndryshme.

– Kam marrë urime nga Presidenti Biden. Faleminderit per urimet Sa i përket njohjes së ndërsjellë, ajo nuk thuhet në a ktin e ndonjë organízate botërore. Ne e kuptojmë se kjo është një politikë e re amerikane.

Kishte një përpj ekje për të ímponuar atë term si diçka që duhej ta pranonim si një zgjidhje përfundimtare në Uashington. “Unë tashmë kam thënë personalisht atë që mendoj për njohjen dhe përgjigjja ime nuk do të jetë e ndryshme,”