Nervozohet mjekja e QKUK-së: Këtij popullit edhe trutë ua kisha mbyllë


Valbona Tafilaj e cila është mjeke-psíkíatër në Prishtinë dhe punon në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ka reagur ndaj disa qytetarëve që nuk kanë mbajtur maskën e as distancën, raporton Periskopi.

Së fundmi, Tafilaj ka reaguar pasi në shumë markete, lokale e barnatore ka parë masë të madhe njerëzish duke mos i respektuar masat kundër përh apjes së koro navírusit.E revo ltuar nga çka ka parë, mjekja thotë se 80% e personave nuk e kishin vënë maskën e as nuk e mbanin distancën.

Tutje, përpos që rekomandon të ketë mby llje tot ale, ajo thotë që edhe ‘’trutë do ua mbyllte’’ njerëzve të papërgjegjshëm që shpërfíllin masat antí-COVíD-19.

Kujtojmë se edhe mjekja ka qenë e infektuar me koro navírus në kohën kur virusi kishte shpërth yer në Kosovës. Ajo kishte qëndruar 30 ditë në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare për tu shër uar nga COVíD-19,