Nexhmedin Spahiu: Unë si i shkolluar në Tiranë, kosovarët i shoh budallë, të trashë e naivë (VIDEO)

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu ka thënë se si individ që ka studiuar në Tiranë dhe është integruar në shoqërinë e tyre, kosovarët i sheh budallenj e të trashë.

Ai ishte i ftuar në një debat i cili kishte temë kryesore bashkimin kombëtarë, Spahiu kishte treguar se si i sheh kosovarët pasi ai është integruar në Tiranë.

“Kur futem unë si njeri i integruar në shoqëri, dukem si budallë. Kur ju shoh unë që jam rrit e integru. Unë kur futem në integritetin e shqiptarëve, mu kosovarët më duken budallë, të trashë, naiv. Si njeri i integruar në shoqëri. Unë që jam rrit e lind në Kosovë, por jam integruar atje”, ka thënë ai.

‘’Ju i shihni si vllai i vogël vëllanë e madh’’, shtoi ai. /TV Malisheva