Nga Anglia investoi në Kosovë, fermeri i zhgënjyer me trajtimin (VIDEO)

Një investitor që erdhi nga Anglia dhe hapi një fermë në Kosovë, është i zhgënjyer me trajtimin që pati për një vit, njofton Klan Kosova.

Ai ka plot ankesa në drejtim të shtetit.

Kronikën me detaje e ka përgatitur Blerta Ahmeti.