Nga Gjermania vjen lajmi i mirë për Kosovën qe shumë qytatarë e kanë pritur…

Njohja nder kombetare e patente shofereve te Kosoves, mbetet ende sfide qytetaret e Kosoves te cilet jetojne ne vendet e ndryshme evropiane.

Patente shoferet e leshuar ne Kosove, ne shume vende te Bash.kimit Evropian nuk njihen, dhe si rezultat i kesaj shume bashke atdhetare obligohen qe te rimarrin nje leje te re per vozi.tje ne shtetin qe jeton.

Kjo teme eshte dis.kutuar se fundmi edhe ne takimin qe Ministrja e Puneve te Jashtme dhe Dia.spores e Kosoves, Donika Gervalla, kishte dy dite me pare me h omologun gjerman, Heiko Maas.

Gjate takimit eshte dis.kutuar per marre veshjen per njohjen e patenteshofereve, e cila u tha se eshte afer per mbylljes.