Nget traktorin në anën e kundërt të autostradës Mitrovicë – Vushtrri (Video)

Makina të tilla të rënda bujqësore, njihen për punë mjaftë cilësore.

Por, ngasësi i një traktori ndërsa po rrugëtonte duket se sot ngatërroi kahjen e lëvizjes!

Këtë e dëshmojnë dhe pamjet e momentit që ka kapur Klan Kosova, saktësisht në një zonë të autostradës Mitrovicë – Vushtrri, ndërsa traktori shihet duke u ngasur në anën e kundërt.