Ngjarja e rëndë në Pejë, flet shoku i Bashkimit: Ja pse ndodhi ngjarja

Pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në Novosellë të Pejës, ku vi ktima Bashkim Brahimaj u v ra nga djali i axhës, ka reaguar shoku i tij Florent Zeqiraj.

Në një shkrim në Facebook, Bashkimin e përshkruan si djalë të mirë, me të cilin thotë se ka pasur shoqëri të madhe.

“Kjo v rasje sot më t ronditi shumë mua dhe Kosovën. Kjo tronditje bëhet edhe më e madhe nga fakti se unë e njihja v iktimën Bashkim Brahimaj, më të pija shpesh kafe sa here që takoheshim në Radavc e Novosellë, apo në rrugë kur shkoja për në Lipë”, tregon ai.

Zeqiraj tregon se v rasja ka ndodhur për një mosmarrëveshje pronësore.

“Bashkimi, ishte një djalë i mirë dhe ish-ushtar i zoti i UÇK-së. E keqja e kësaj t ragjedie rritët edhe më shumë më fakti se Bashkimi, nga Novosella e Pejës, u v ra sot nga një anëtar i familjes së tij (djali i axhës) si rezultat i një mosmarrëveshje pronësie, pronë e cila nga sot nuk ka asnjë vlerë as për viktimën dhe as për d orasin”, tha Zeqiraj.

Në fund ka shprehur ngushëllime familjes.

“Shumë t ragjedi si këto u kanë ndodhur dhe po u ndodhin shqiptarëve. Dashtë, Zoti kjo të jetë e fundit”.

“Ngushëllime familjes e zoti qoftë forcë e durim për të dyja palët”, shkroi në fund.