Ngjarje tragjike në Sellcë të Tetovës: Djali ia pret kokën nënës

Para pak çastesh një ngjarje tra*gjike ka ndodhur në fshatin Sellcë të Tetovës, ku djali ia ka prerë kokën nënës së tij informon Televizioni Koha.

Sipas informatave të para të Televizionit Koha bëhet fjalë se djali ka qenë me probleme mendore si dhe ka qenë i shtruar në spitalin Bardovcë.

Prokuroria si dhe policia për momentin gjenden në fshatin Sellcë dhe kanë arr*estuar personin i cili ka kryer këtë vepër makabre.