“Ngom zoti Termkolli”, “Shuti”, përplasja mes Termkollit e Gashit (Video)


Melihate Termkolli e Tomë Gashi ishin të ftuar sonte në emisonin “Debat” në RTK1, shkruan RepublikaOnline.net Biseda es kaloj kur Melihate Termkolli ju drejtua avokatit Tomë Gashi në gjuhën serbe, ku ky i fundit më pas ju drejtua me “zotri Termkolli” mé póshté mund ta shíhní vídeón nga debati.

Në media qarkulloj edhe një lajm se ka pasur për leshje mes shoferit të Melihate Termkollit dhe Tomë Gashit, por ende nuk ka informacione tjera./RepublikaOnline.net