NJË 33 VJEÇARE V’DES NË FUSHË KOSOVË

Një vajzë 33 vjeçare është gjetur e v dekur sot në fshatin Vragoli të Fushë Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar për Gazetën Online Insajderi, zëdhënësi i polícisë për rajonin e Prishtinës, Agron Borovci, i cili raporton se kjo vd ekje cilësohet e dyshímtë.

Polícia menjëherë ka dalë në vendin e n gjarjes si dhe mjekët e mergjentë, të cilët kanë konstatur vd ekjen e víktímës.