Një çift i mrekullueshëm, kjo bukuroshe është gruaja e aktorit Bim Radogoshi (FOTO)


Humoristi i njohur kosovar, djali i Sevdai Radogoshi (Qumilit), Bimi nuk është se shfaqet aq shumë në media.

Në disa foto të publikuar në rrjetet sociale, ai shihet shumë i dashuruar me gruan e tij, Elzën, transmeton “Zeri.info”

Shikojini momentet e Bimit dhe bashkëshortes së tij gjatë martesës dhe disa të tjera: