Një çift i mrekullueshëm: Kjo është gruaja e Qumilit, duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)


Për askënd tjetër nuk po flasim përveç për humoristin e njohur Sevdai Radogoshin apo ndryshe i njohur me emrin Qumili, shkrun Kosovarja. Qumilin nuk e ka veçuar vetëm pjesa e profesionit të tij, por edhe ajo private, ku po të flasim për të ka çfarë të shkruhet e të thuhet. Ai gëzon një familje shumë të shëndoshë, por mbi të gjitha një grua shumë të bukur, sharmante dhe të pashme mé póshté ndíqní fótót nga gruaja e qumilit.

Çiftin pothuajse e kemi në çdo kohë pranë njëri tjetrit, ku dalin, shëtisin, shkojnë në pushime e kalojnë kohë të mrekullueshme.