Një fjalim i madh i Joe Biden, Ja ky është presdenti i botës sidomos për ne shqiptarët (Video)


Kandidati për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nga Partia Demokratike Joe Biden, ka folur për Kosovën dhe për Shqipërinë. Biden ka lëshuar një deklaratë, përmes së cilës, ka treguar se çfarë ka bërë dhe çfarë do të bëjë për të dyja vendet, përcjell Bota sot. Një fjalim historik nga viti 1995 nga Presidenti i sapo zgjedhur, Joe Biden mé póshté ndíqní vídeón nga Biden.

Në atë kohë, si senator, ai foli për gje nocídin e Serbisë në Ballkan dhe se kush ishte në të vërtetë Míllosheviqi! duhet të ndihemi krenar.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…