Një grup serb ‘Otpor’ thërret tubim në Jarinje me 18 dhjetor, thirrjet po bëhen nëpër “WhatsApp”

Dega e një grupi në Malin e Zi ka shpërndarë edhe orarin e nisjes nga qytetet e ndryshme të atij vendi, derisa thirrja u ka shkuar edhe degëve në Serbi, Mal të Zi dhe Republika Srpska.

Ky grup në prezencën e tyre në rrjetin social Instagram, dhe nw Whatsapp po bën thirrje për tubim.

Në thirrjen e tyre luten “të gjithë patriotët serbë nga Serbia, Mali i Zi, Republika Srpska, ju thërrasin për tubim në Jarinje. Mos lejoni që motrat e vëllezërit tanë të qëndrojnë të vetëm nën rrethim. Të dielën me 18 dhjetor.”

Tutje në vijim të kësaj afishe të këtij grupi shihet edhe parulla “Kurrë një kufi, Kosova është Serbi”.