Një iLahi që ta knaq Zemrën, ja vlen ta dëgjoni !

Musli Musliu është kendues i njohur i ilahive dhe Kur’anit.
Musli Musliu është i lindur në qytetin e Shkupit. Ilahi filloi të këndoj që nga fëmijëria, ndërsa me ilahi profesionale të përpunuara filloi në vitin 2019 dhe deri tani ka lansuar në youtube disa ilahi.

Ndërsa ndër më të njohurat është ajo “Ezani i Pambaruar” që posedon mbi 4 milion shikime.

Dëgjojeni me vëmendje zërin e tij të bukur. Kontakt Instagram i tij: musli_musliu1

Video: