Një javë më parë u bë hafëz, pardje ndërroi jetë!

Një javë më parë u bë hafëz, pardje ndërroi jetë!Kthimi i të gjithë neve është tek Allahu!Yahya Al Katnani një 18 vjeçar i cili mësoi përmendsh Kuranin dhe bëri një sexhde për mirënjohje në vendin ku ai përfundoi ajetin e tij të fundit, para një jave.

Ai ndërroi jetë pardje dhe namazi i xhen’azes së tij u krye në të njëjtin vend.

Ai ndërroi jetë për shkak të një z jarri në shtëpinë e tij në Palestinë.Shpresojmë se Allahu ta ketë nderuar atë me një status të Shehidit.Allahu e pranoftë në mëshirën e Tij!