Një komshije që refuzonte besimin në Zot, e pyeti Profetin me përbuzje ‘Hë, ku e ke tash Zotin, pse s’po t’ndihmon’.


Jo Profetin Muhamed, por cilindo njeri në botë e ofendon nëse e vizaton cullak, aq më tepër dikë që as nuk e ke parë cu llak, as nuk e ke idenë se si duket cullak e as se si është dukur i veshur me tesha.

Sepse, krejt bukuria dhe simbolika e figurës së Profetit Muhamed është te misterioziteti i pamjes së tij fizike.
Je i bukur, më i bukuri në botë kur askush nuk e di si dukesh!
Është bukuri e ‘frikshme’, që të bën ta respektosh, është një bukuri që nuk të jep mundësi ta komentosh ja edhe postimi saj: