Një nga videot më të bukura qe kam parë , bravo vajzës shqiptare si e luan vallen (PAMJE)

Kur është i disponuar, pa dyshim se e bën atmosferën në mënyrën më fantastike. Kush po thotë se vajzat nuk dijnë të kërcejnë?

Sipas inicimit që iu është bërë vajza ne video kërcen më mirë se shumë valltare dhe karakteristikë është se si i lëviz këmbët dhe trupin në disa momente/Zeripress.com

Kjo video është bërë në Shqipëri njofton zeripress.com.