Një qytetar e ka publikuar votën në TikTok

Rastet e fotografimit të votave janë raportuar edhe në këto zgjedhje.

Pavarësisht se prej fillimit të fushatës, u është bërë thirrje qytetarëve në vazhdimësi që të mos e fotografojnë votën, një qytetar nuk i ka marrë parasysh këto thirrje.

Ai e xhiruar veten derisa ka votuar dhe videon e ka shpërndarë në rrjetin social TikTok.

Ndryshe, prokurorja Laura Pula ka treguar sot se çka i pret ata që e fotografojnë votën.