Njeri nga Kosovarët e a rrestuar për ngjarjen në Vjenë është vetëm 16 vjeç (FOTO)


Ende po vazhdojnë kërkimet për të implikuarit në s ulmin e 2 nëntorit në Vjenë të Austrisë.

Deri më tani janë arre stuar mbi dhjetëra të dyshuar, që lidhen me s ulmin t errorist ku mbetën të vde kur 5 persona e disa të p logosur.

Një nga s ulmuesit që u v ra nga forcat e rendit ishte shqiptari nga Maqedonia e Veriut, Kujtim Fejzullahu.

Ndërsa mediat e huaja raportojnë se tashmë janë kapur edhe 4 shqiptarë të tjerë të dyshuar.

Dy nga shqiptarët janë nga Kosova dhe dy nga Maqedonia e Veriut.

Fotografitë e të dyshuarve janë publikuar, bashkë me identitetin.

Njëri nga kosovarët është Arijanit Feka nga Reqani i Suharekës, dhe tjetri Kujtim Kadriu i lindur në Ferizaj i cili është vetëm 16 vjeç./Indeksonline