Njihet si një nga vajzat më simpatike në Kosovë, Kjo është gruaja e Vedatit të Stupcave (FOTO)


Quhet Allmira dhe konsiderohej si një ndër vajzat më të bukura në vend. Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit. Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit mé póshté ndíqní fótót nga nusja saj.

Allmira sot është e martuar me aktorin e njohur të humorit Vedat Bajrami. Ata, janë bërë prindër dhe janë shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit.