Njihuni me familjen që lindin vetëm binjakë: Të gjithë dhe qofshin të shëndetshëm


Alanna Merrie dhe burri i saj Paul, u bënë në nëntor 2015 prindër të dy fëmijëve të quajtur Troy dhe Kaius , dy djemve të vegjël të lindur me shë.ndet të plotë.

Veçantia e këtij ç ifti? Babai i Alanna-s kishte dy vëllezër binjakë ndërsa nëna e saj, ndërkohë, kishte edhe binjakë në familjen e saj! Shanset që një ditë të lindnin binjakë ishin të mëdha për Alanna dhe Paul.

Ata u gëzuan shumë kur dëgjuan lajmin. M je.kët u habitën nga ky fa. kt dhe theksuan se fëmijët gëzojnë shëndet të plotë.