Njihuni me gruan që ia dëgjoni zërin në Aeroportin e Prishtinës (VIDEO)

Me këtë zë, takohen dhe përshëndeten shumë udhëtarë. Anulimi i fluturimeve e arritja e aeroplanëve janë vetëm disa nga informacionet të cilat i jep. E mbase për shumë kë gjithmonë është kureshtje se i kujt është zëri. Është Liri Sylaj – Kadriu e cila tash e 10 vjet e bën këtë punë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.

Gazetare: Egzona Shahini

Ndonëse duket si një punë e lehtë dhe e thjeshtë, përgjegjësit mbi informacionet të cilat ajo i jep, janë të mëdha.