Njihuni me vajzën dhe djalin e Sabri Fejzullahut nga martesa e parë! (FOTO)


Këta janë djali dhe vajza nga martesa e parë e Sabri Fejzullahut. Këngëtari i mirënjohur kosovar, Sabri Fejzullahu, është në skenë prej më shumë se 50 vitesh, shkruan “Kosovarja”. Shpesh edhe jeta private e këngëtarit ka gjetur vend në media, madje nuk është mediatizuar vetëm ai, por edhe anëtarët e tjerë të familjes së tij mé póshté ndíqní pámjet.

Sabriu, i ka edhe dy fëmijë nga martesa e parë, Armendin dhe Adelinen, që jetojnë larg Kosovës, e që së fundi kanë po zuar të lumtur përkrah njëri tjetrit.